İstanbul'da yalnız başına seyahat eden Sarai beş gündür kayıp.

MEYDAN

Sarai Sierra Aranıyor

Sarai Sierra 22 Ocak’tan beri İstanbul’da aranıyor. Aşağıda Türkçesini yayınladığımız mesajı Sierra’nın en yakın arkadaşlarından biri şu adreste yayınlamış. Sarai Sierra’yı görenler, hakkında bilgi sahibi olanların yetkililerle iletişime geçmesini umuyor, Sierra’nın sağ salim bulunmasını diliyoruz. 

 

“En iyi arkadaşlarımdan Sarai Sierra, 21 Ocak 2013’ten beri kayıp. Sarai, tek başına İstanbul’da seyahat ediyordu, kendisi bir Amerikan vatandaşı. İstanbul’a 7 Ocak’ta varmıştı ve Beyoğlu’nda kalıyordu. 21 Ocak Pazartesi günü Galata Köprüsü’nü ve Anadolu yakasını görecekti. Boyu 160cm, en fazla 50 kilo ağırlığında, açık tenli ve uzun, dalgalı, açık kahve rengi saçları var, gözleri ela. Yanında Samsung Galaxy tableti, iPad’i, New York sürücü ehliyeti ve bir çift yedek ayakkabısı olması gerekiyordu. Pasaportu ve sağlık kartları odasındaydı. 22 Ocak Salı günü ABD’ye geri gelmesi gerekiyordu, ama uçağına binmedi. İçki içmiyor, uyuşturucu madde kullanmıyor. Evli ve iki oğlan çocuğu annesi. Eğer kendisiyle ilgili bir bilginiz varsa lütfen beni, eşi Steve Diaz-Sierra’yı, ya da kız kardeşi Christina Jimenez’i haberdar edin. LÜTFEN BU MESAJI SOSYAL MEDYADA YAYIN. ONU EVE GERİ GETİRELİM!”

 

İletişim adresi: MagalenaR@icloud.com

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

MEYDAN

YGazze için 8 Mart’ta Küresel Grev Çağrısı: Gazzesiz Bir Feminist Mücadele Yok!
Gazze için 8 Mart’ta Küresel Grev Çağrısı: Gazzesiz Bir Feminist Mücadele Yok!

'8 Mart'ta bize katılın ve ataerkil ve sömürgeci sistemlerin tahtlarını sarsacak küresel bir grev için bizimle birlikte örgütlenin!'

MEYDAN

YTrans Onur Haftası (Pride) Komitesi: “Dönmeyiz, Buradayız, Bir Aradayız”
Trans Onur Haftası (Pride) Komitesi: “Dönmeyiz, Buradayız, Bir Aradayız”

Yıllardır süregelen düzene bir darbe niteliğindeki söylemlerimizle, “Dönmeyiz, Buradayız” diyerek 18 Haziran Translarla Eşitlik Günü’nde sokaklara çıkıyoruz.

MEYDAN

YYazarak Kuirleştirmek Atölyesi
Yazarak Kuirleştirmek Atölyesi

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen CultureCIVIC Kültür Sanat Destek Programı’nın desteğiyle hayata geçen Yazarak Kuirleştirmek adlı atölye ve konuşma programı Mayıs-Eylül ayları arasında çevrimiçi olarak devam edecek. 31 Mayıs’ta başlayan program kültür ve sanat nesnelerini, otoriter kurum ve bireylerce onlara dayatılan ayrımcı anlatılardan özgürleştirmeyi hedefliyor.

MEYDAN

YBir Garip 8 Mart
Bir Garip 8 Mart

Dün okunan basın açıklamasında da dendiği gibi evet yastayız, evet öfkeliyiz ama bu enkazı birlikte kaldıracağımıza inanan milyonlarca insanız da.

Bir de bunlar var

“Dar Alanları Genişletmek için”: Bu Adamları Ne Yapmalı?
Feminist gibi şarkı söylemek: Kamla Bhasin Güney Asya’da feminizmin bir güç olmasını nasıl sağladı?
Bir Zamirin Gör Dediği

Pin It on Pinterest